För dig som vill bygga något alldeles extra –
EP-poolen

Våra EP-pooler tillverkas av Estirepur®, genom en patenterad metod för att skapa ett vattentät, stark, spricksäker och – viktigast av allt – lätt material till poolkonstruktion.
Med hjälp av moderna CNC fräsrobotar anpassas byggblocken till nästan vilken form som helst som även kan användas till dekorativa detaljer i och utanför poolen.

EP-poolerna är särskilt väl lämpade till att bygga pooler där det finns viktbegränsningar, som takterrasser eller inomhus. Dess modulära konstruktion förenklar också byggnation i dessa svårtillgängliga utrymmen, medan dess formbarhet gör dem lämpliga som byggmaterial för specialdesignade pooler!
Nyfiken? Ring oss på 010-491 12 00 för att få reda på mer och för att komma igång med det som kan bli juvelen i kronan för ditt hem.

Varför är EP-poolen den perfekta lösningen för komplexa poolbyggen?

Hållbart

Estirepur®-blocken står emot vatten och ånga över tid och håller sig vattentäta även när ytan skadas. Det är också mindre rigitt än betong och därför inte lika benäget att spricka och läcka vid sättningar i underlag.

Låg vikt = möjligheter

Våra byggblock är upp till 97% lättare än motsvarande betongkonstruktioner. Det betyder att en EP-pool kan byggas på många platser där lastbegränsningar förhindrar byggnation av betongpool, alternativt tillåter konstruktionen ett större vattendjup än motsvarande betongpool för en given viktbegränsning.

Modulär konstruktion

Modulerna tillverkas i en kvalitetskontrollerad, specialiserad fabrik. Detta överför några av de mest komplexa momenten i konstruktionen till vår erfarna personal och reducerar risken för installationsdefekter. Den modulära konstruktionen underlättar installation på platser med begränsas tillgång, som takterrasser och källare.

Termisk isolering

EP-blocken har en värmelednings-koefficient som är 1/70-del av betongens. Det betyder i slutändan en längre badsäsong eller cirka 86% konstnadsbesparingar i uppvärmningskostnad för uppvärmda pooler och mindre miljöpåverkan över poolens livstid.

Design efter önskemål

Vår fabrik kan genom användande av modernra CNC fräsmaskiner, skapa nästan alla tänkbara designer, inklusive rundade pooler och designelement för separat placering eller inuti poolen. Andra möjligheter inkluderar “infinity” design eller att byta ut en vägg mot ett akrylfönster.

Val av ytlager

EP-poolen är redan förberedd och kompatibel med de flesta ytskikt. Välj bland keramisk, äkta mosaik och natursten. Välj en modern keramisk design eller ett traditionellt mönster och gör poolen till favoritplatsen i ditt hem!

Standard EP-pool / SPA-designer

För den som inte behöver eller är ute efter en extravagant installation, och som prioriterar snabb leverans och lägre byggbudget, har vi ett urval av standarddesigner att erbjuda. För mer information om dessa eller för att begära en offert, vänligen kontakta oss.

EP-pool Palma
EP-pool Hierro
EP-pool Tenerife
EP-pool Gran Canaria
EP-pool Lanzarote
EP-pool Graciosa
EP-pool Mallorca
EP-pool Formentera
EP-pool Tabarca
EP-SPA Dragonera
EP-SPA Cabrera

Skräddarsydd pool – så här fungerar det!

Ifall det låter som att en skräddarsydd pool är bästa lösningen för dig, så är processen ungefär såhär:

  1. En av våra medarbetare diskuterar storlek, form, och detaljer tillsammans med dig för att säkerställa att poolen tillfredsställar alla önskemål och krav.
  2. Priset beräknas och kommuniceras till dig för godkännande.
  3. Vid godkännande skickas input till tekniker och 3D-designer som skapar en modell av poolen enligt instruktionerna och skickar en ritning och 3D-bilder med utrustning installerad för dig att studera och godkänna.
  4. När form, design och detaljer är godkända byggs poolen i fabriken och levereras till dig.
  5. Poolen installeras, testas och ytskiktet läggs på enligt önskemål.

Specialbyggda EP-pooler