Vad ska du tänka på när du köper ett SPA?

Utrymme Självklart behöver SPAt passa det utrymme som finns tillgängligt. Våra span finns i storlekar från lilla Passion Renew på 2×1,5m till gigantiska 7-meters Passion Deep Swimspa!

Antal platser Hur många kommer använda SPA-badet? Och hur regelbundet? Räcker det med ett par “reservplatser” för enstaka tillfällen eller måste samtliga platser vara fullfjädrade massage platser?

Placering Ska ditt SPA stå inne eller ute? Det vanligaste är att man placerar SPAt utomhus och tänker man då använda det året om är det viktigt med bra isolering och ett SPA-lock. För inomhusplacering är dessa faktorer mindre viktiga.

Användning Är det främst för avslappning och umgänge eller har du vissa områden med värk eller spänningar som behöver behandling? Se på SPA-layouten att just det område du behöver täcks av badets massage-jets.

Prata med oss! Det är inte alltid allt ovanstående går att se i specifikationerna. Ring och prata med våra kunniga rådgivare så får du hjälp att hitta det perfekta SPAt för dig!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan, ring (010-491 12 00) eller maila (info@poollagret.se) oss!
    Jag är intresserad av era spabad. Kontakta mig gärna och berätta mer!

    Att köpa SPA av POOLLAGRET

    Vi på Poollagret Sverige AB har väldigt höga krav på våra spabadsleverantörer. Ska vi sälja SPAn, så ska det vara bra spabad med hög kvalitet från en seriös tillverkare med kvalificerade spabad och hållbara garantier.

    De flesta spabaden på marknaden tillverkas idag i Kina. Passion SPAs tillverkas i USA av två stora företag i plastindustrin. De och har en väl genomtänkt konstruktion för bästa hållbarhet och minska underhållsbehov. T.ex. har man eliminerat alla material som kan mögla.

    För oss nordbor är högsta energieffektivitet viktigt, inte minst om SPAt ska placeras utomhus. Detta uppnås genom fyra lager isolering och intelligent placering av pumpar, värmeelement och rör inuti det isolerande höljet. Passion SPAs kallar det Hybrid Heating och det innebär att all spillvärme tas tillvara för att värma upp badvattnet.