Passion SPAs Sverige

Passion SPAs erbjuder flera kollektioner av välbyggda och genomtänkta SPA-bad i olika marknadssegment. Läs om de olika kollektionerna och om Passion SPAs nedan, så förstår du varför vi tagit in dem i vårt sortiment!

Passion SPAs collections

Pure collection

Denna kollektionen är den billigaste kollektionen. Där alla span har en standard utrustning. Dessutom har de en hybrid värmare som innebär att vid varje pump sitter en tagg ring som skapar friktion och gör att de tillverkas varmvatten på egen hand, de adderar 1kw extra på värmaren. Alla spabad som tillhör pure kollektion har 3 pumpar utspridda i badet för bästa tryck av flöde.

De har även ett extra lager på akrylet som kallas Easy clean shield som gör det lättare att få bort smuts på akrylet. I denna kollektionen finns de utbud för både stora och små spabad och kan kombineras med både ligg och sittplatser. Spabaden från pure kollektion har en kapsel för aromer vilket ger möjligheten till en godare doft, detta blandas med bubblorna i poolen.

Visa i shoppen

Signature collection

Denna kollektionen är en uppgradering av Pure collection. Spabaden från denna kollektionen erbjuder samma sak som Pure collection fast lite till.

Fördelen med denna kollektionen är att Aquaroll är inkluderat i varje spa, en patenterad & unik design av passion spas. Aquaroll är en verklighetsbaserad massage som ger massage i hela ryggen. I denna kollektionen finns även inbyggda bluetooth högtalare inkluderat. Denna kollektionen har 4 pumpar i spabaden och även en UV-lampa

Visa i shoppen

Exclusive collection

Denna kollektionen är en lyxig kollektion. Denna kollektionen har allting som Signature collection och Pure collection har att erbjuda. Exclusive collection erbjuder massage från topp till tå i den upphöjda liggplatser som du även kan ligga på mage och få en helkroppsmassage. På vissa av spabaden har de vågterapi där Jetstrålarna börjar i ländryggen och jobbar sig uppåt. Exclusive collection har upp till 6 pumpar i spabaden samt UV-lampa.

Passion SPAs modern collection

Modern collection

Denna kollektion har allting som Pure, Signature & Exclusive kollektionerna har. Det som skiljer sig åt är att denna är tillverkad med en lyxig och modern design.

Frågor och svar om Passion SPAs

Passion SPA leveransVart tillverkas passion spas?
Huvudkontoret för passion spas ligger i Nederländerna och kom till 1989.
Spabaden är tillverkade av Amerikanska delar men byggs ihop i Kina.

Vad är leveranstiden?
Leveranstiden ligger på 1 vecka från order om spabadet finns i lager.
Vid köp av container för företagare ligger leveranstiden på cirka 4 månader, där inkluderar cirka 12 st spabad.

Vad är skillnaden på Passion Spas och de andra spabad som finns på marknaden?
Skillnaden på passion spas och de andra spabad som finns ute på marknaden är de fördelar som finns i spabaden som endast passion spas har rätt till.
Jetsen i varje spabad från passion spas sitter utspridda för maximal effekt.
Kollar du runt på spabad så ser du exempelvis att jetsen sitter på ryggraden, passion spas jets är aktivt placerade runt ryggen för att massera muskler istället för ben.
Även Friktionen för den extra värmen erbjuder endast passion spas vilket gör de mer energisparande. Leveranstiden är även en fördel. Över 1000 spabad är lagervara vilket innebär att du får ditt spabad väldigt fort. De finns även en möjlighet vid köp av ett swimspa att åka ner till leverantören i nederländerna och prova swim span samt lära sig mer om det.

Hur isolerat är spabadet?
De många mistor är tjockleken på isoleringen, detta stämmer inte då materialet är det viktiga. Spabadet är isolerat med 3 lager.

  1. Polyuretan är de första lagret. Detta material är samma material som man isolerar väggar med. Isolering mässigt så ger detta samma effekt som 5cm tjock stenull.
  2. Alufolie Flex är en typ av filt som är placerad runt spabadet. Detta håller inne värmen i spabadet och utesluter kyla utifrån.
  3. Tredje lagret är även alufolie flex som sitter på panelerna.

Vad består akrylatet av?
Akrylatet består av Polyester, vinylester & acryl.