Glasfiberpool med pooltak, installation & all teknik

VÄLKOMMEN TILL POOLLAGRET
– DIN BUTIK FÖR GLASFIBERPOOLER, POOLTAK, TERMOPOOLER, SPA-BAD OCH MYCKET MER! –

Utan mellanhänder kan Poollagret erbjuda kompletta glasfiberpool-paket till riktigt förmånligt pris då vi samarbetar direkt med fabrikerna.

Varför glasfiberpool?
Allt fler väljer att köpa en färdig glasfiberpool (komposit) istället för att gjuta sin pool i betong eller köpa med liner med stål/trästomme. Glasfiberpoolen är tillverkad i ett stycke med integrerade trapplösningar med halkskydd och generösa sittplatser. En glasfiberpool från Poollagret byggs upp i sex olika skikt – alla med olika funktioner. Några lager förstärker, andra isolerar eller tätar och ytterligare lager utgör poolens vackra finish. Poolerna har en fabriksgaranti på stommen på 15 år.

Resultatet är en utseendemässigt tilltalande och betydligt mer hållbar pool som du aldrig behöver bekymra dig över. När du köper en glasfiberpool från Poollagret kan du känna dig säker på att du får en pool av högsta kvalitet, med omfattande garantier oavsett prisklass och modell.

Till vårt sortiment glasfiberpooler har vi omsorgsfullt valt pooltillverkare som har lång erfarenhet av pooltillverkning. Detta ger oss möjlighet att presentera pooler i hög kvalité.

Med Glasfiberpool med pooltak förlänger du din badsäsong tre till fyra månader.

Vi tar hand om er resa från idé till badklar pool. 

Till alla våra poolmodeller kan man välja till anpassade och fabriksmonterade pooltak eller lamelltäckningar. Kontakta oss och berätta hur ni vill utforma er poolmiljö, våra kompletta poolpaket med glasfiberpool anpassar vi efter era önskemål.

Hos oss på Poollagret hittar du allt för din pool, SPA-bad eller bastu. Här hittar du allt från kompletta glasfiberpooler,termopooler, pooltak, spa och swimspa samt inne- och utebastu. 

Vi har också mängder av tillbehör som kemi till poolen, filter, duschar, träningsredskap, värmepumpar och allt för att göra din pool till en fantastisk relax-zon! Har du frågor eller behöver hjälp att välja rätt, tveka inte att ringa oss på 010-491 12 00!

Glasfiberpool med pooltak, installation & all teknik
Glasfiberpool med pooltak, installation & all teknik

Från dröm till verklighet!

RivieraPool är en av Europas ledande glasfiberpools tillverkare. I mer än 40 år har Rivierapool varit ledande pooltillverkare med sin kvalité, design, & innovation.  

Kvalitét

Sedan 1964 har Rivierapool endast använt material av högsta kvalitet för våra produkter. Genom årtionden av erfarenhet i kombination med konsekvent kvalitetsledning säkerställer vi att du får en produkt som ger dig många års nöje. Vi har högsta kvalitetsstandard – vi ger omfattande garantiåtaganden.